SYKSYN peruskurssi alkaa Helsingissä la-su 19.-20.8.2017.!

Bujinkan Shinden Dojon peruskurssi alkaa Helsingin Vallilassa kahden päivän ilmaisella starttiviikonlopulla la-su 19.-20.3.2017 klo 10-15 osoitteessa Mäkelänkatu 62 (5. kerros). Ilmoittaudu mukaan tämän sivun alalaidassa olevalla lomakkeella!

Peruskurssilla tutustumme lajimme keskeisimpiin perusteisiin ja esittelemme joitakin Bujinkanin monista osa-alueista. Kurssin tarkoituksena on mahdollistaa turvallinen ja hedelmällinen budon harjoittelu jatkoryhmän kanssa, sekä tutustuttaa harjoittelijoita käytännönläheiseen itsepuolustukseen.

Intensiivialoituksen jälkeen pidetään kaksi kertaa viikossa (ma ja to) perustekniikkaharjoituksia, joissa uppoudutaan tarkemmin yksittäisiin tekniikoihin ja tutkitaan niiden käyttömahdollisuuksia myös itsepuolustuksessa.


Peruskurssin aikataulu ja hinta


- Aloitusviikonloppu la-su 19.-20.8.2017 klo 10-15
- Viikottaiset harjoitukset maanantaisin klo 18-19.30 ja torstaisin klo 20-21.30
- Peruskurssin vyökokeet kesäkuussa (pvm myöhemmin)

Koko peruskurssin hinta on 100 €. Peruskurssi on suunnattu vähintään 15 vuotta täyttäneille.


Toivotamme koko seuramme voimin teidät kaikki tervetulleiksi harjoittelemaan kanssamme ja löytämään itsellenne antoisan harrastuksen Bujinkan Budo Taijutsusta. Alla olevalla lomakkeella voitte ilmoittautua peruskurssille mukaan. Lisätietoja ja kysymyksiä peruskurssista voi tiedustella puhelimitse numerosta 044 211 9696 tai sähköpostilla shindendojohelsinki@gmail.com.

Shihan Leo Hintikka
Bujinkan Shinden Dojo Finland


Ilmoittaudu Helsingin peruskurssille

 
Nimi *
Nimi